Referenties Statische Legbordstellingen

 • Gemeentewerf Harderwijk - Constructor Dexion Holland BV

  Gemeentewerf Harderwijk, Harderwijk

  De gemeentewerf Harderwijk is verantwoordelijk voor het onderhoud aan openbare wegen, parken en andere voorzieningen binnen de gemeente. Gemeentewerf Harderwijk heeft haar nieuwe magazijn ingericht met de veelzijdige legbordstellingen van Dexion.

 • Cosanit, België

  Cosanit, België

  Cosanit heeft Dexion gekozen voor de optimale opslag van zijn ijzerwaren: rekken HI280 op het gelijkvloers en een tussenplatform dat de scheidingswanden van de 2de verdieping draagt waar de kantoren zijn.

 • Facebook - Dublin, Ireland

  Facebook - Dublin, Ireland

  Storage Systems Ltd de Ierse distributeur van Constructor / Dexion producten heeft een groot HI280 Legbordstellingen project opgeleverd voor het nieuwe internationale hoofdkantoor van Facebook op Hanover Quay in Dublin

 • Osinga de Jong - Constructor Dexion Holland BV

  Osinga de Jong, Bolsward

  Dexion heeft bij Osinga de Jong 300 secties HI280 legbordstellingen (voor het orderpicken) en 16 secties P90 palletstellingen (opslag van pallets met studieboeken) geleverd.

 • Ter Haak Logistics, Amsterdam

  Ter Haak Logistics, Amsterdam

  Ter Haak is gespecialiseerd in op- en overslag en vervoeren o.a. zeecontainers over de hele wereld. Dexion heeft legbordstellingen in een container geplaatst ten behoeve van gevaarlijke goederenopslag.

 • Toyota Parts Center, België

  Toyota Parts Center, België

  Ontwikkeling van een rekkensysteem Dexion met verschillende niveaus voor de opslag van kleine onderdelen en toebehoren bij Toyota Parts Center.