2 topmerken, 1 ruimtebesparend concept

  • bruynzeel-meets-dexion_1
  • bruynzeel-meets-dexion_2

2 topmerken, 1 ruimtebesparend concept

2 topmerken. 1 ruimtebesparend concept! De ideale combinatie in ruimte en kosten besparen.

Voortaan zult u naast de vertrouwde Bruynzeel naam ook het internationaal bekende Dexion vinden. Om u als klant beter en effi ciënter te kunnen bedienen is gekozen om de industriële producten waarmee magazijnen ingericht worden, onder de naam Dexion op de markt te brengen. Het zijn en blijven dezelfde producten, zoals u die van ons gewend bent, alleen met een nieuwe naam. Wat gaat u hiervan merken? Helemaal niets! We zijn en blijven dezelfde organisatie met voor u dezelfde, vertrouwde aanspreekpunten!

Bruynzeel filing and storage

De passie van Bruynzeel is om veelzijdige en ruimtebesparende opslagoplossingen voor kantoren, archieven, bibliotheken en musea te ontwikkelen, te produceren en wereldwijd op de markt te brengen. Bovendien willen we tegemoetkomen aan de noodzaak om alle mogelijke soorten van documenten op te slaan. We streven ernaar om met onze oplossingen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door uit te blinken in kwaliteit, innovatie en efficiëntie.

Dexion

Dexion richt magazijnen in en is trots om een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven als haar klanten te mogen beschouwen. Wij houden alles in één hand, van ontwerp tot productie, van tekening tot montage en aftersales service. Door goed en logisch na te denken en het gebruik van onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een effi ciënt magazijnconcept te ontwerpen. Deze lange en brede ervaring wordt gecombineerd met een vernieuwende kijk op zaken en de nieuwste technieken.